MyLab codes

Toegang MyLab NL voor studenten

 

MyLab NL is de digitale leeromgeving van Pearson. Het voorziet zowel studenten als docenten van hoogwaardig studie- en lesmateriaal. De flexibele leeromgeving biedt jou als student de mogelijkheid zelfstandig aan de slag te gaan met aantrekkelijk en veelal interactief studie- en toetsmateriaal.

 

Via deze site kun je jouw eigen unieke MyLab studententoegangscode aanschaffen. Ga hiervoor naar de titel van je keuze, druk op bestel en volg de stappen. Je ontvangt binnen 4 uur jouw studententoegangscode in de mail. Vervolgens kun je je hiermee registreren op www.pearsonmylab.nl (Nederland) of www.pearsonmylab.be (Vlaanderen).

 

Let op: Aangekochte MyLab NL codes kunnen niet geretourneerd worden!

 

Om te registeren heb je naast de studententoegangscode een emailadres nodig en een eventuele KLAS-ID (deze wordt aangemaakt door je docent).

 

Toegang MyLab NL voor docenten

 

Deze toegangscode is bedoeld voor studenten en geeft geen toegang tot het afgesloten docenten gedeelte van Mylab NL. Bent u docent en wilt u graag toegang, neem dan contact op met onze docentenservice via doccent@pearson.com.

 

Hulp nodig?

 

Als er vragen of problemen ontstaan bij het gebruik van Mylab, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier .

 

  Helaas heeft uw zoekopdracht met de omschrijving geen treffer opgeleverd. Vul alstublieft een ander trefwoord in of zoek op rubriek in de linker zijbalk.

   

  Hoe kunt u zoeken op onze website?

  • U kunt slechts zoeken op één trefwoord tegelijk.
  • Dit trefwoord kan zowel de naam van een auteur als een woord uit de titel zijn.
  • U kunt slechts zoeken op onze producten; andere onderdelen van deze website kunt u benaderen via de verschillende tabs.

   

   flash image news produce