Geoff Lancaster

Geoff Lancaster MSc, PhD, FCIM, FLCC, MCMI, MCIPS is decaan aan de London School of Commerce, een faculteit van de University of Wales. Hij is bestuursvoorzitter van bedrijfscommunicatiebedrijf Durham Associates Group Ltd.. Dit bedrijf is gevestigd in Castle Eden, Durham, en heeft kantoren in Londen, Hull, Bahrein en Oman. Het bedrijf heeft de Queen's Award for Exporting ontvangen.

Eerder was hij professor in marketing aan de Huddersfield University en hij heeft functies bekleed aan de University of Newcastle-upon-Tyne, London Metropolitan University en Macquarie University in Sydney. Bovendien was hij Senior Examinor en Senior Academic Advisor bij het Chartered Institute of Marketing. Tegenwoordig is hij Chief Examiner bij het Institute of Sales and Marketing Management.

Hij heeft diverse boeken over marketing op zijn naam staan, bij de uitgeverijen McGraw-Hill, Macmillan, Butterworth-Heinemann en Kogan-Page. Geoff heeft publicaties op zijn naam in wetenschappelijke marketingtijdschriften als European journal of marketing, Journal of advertising research en Journal of marketing management.

Leverbare boeken van deze auteur:

 

flash image news produce