Joris Leeman

Joris Leeman is oprichter van het Institute for Business Process Management. Hij heeft ruime ervaring in het organiseren van het back-end gedeelte van de bedrijfsvoering: organisatie, supply chain management, IT-systemen, e-commerce en e-business, logistiek en sourcingsoperaties. Hij is consultant, docent en auteur. Voorheen werkte hij als manager, directeur en executive voor mondiaal opererende bedrijven in de kleding-, retail- en medische industrie.

Hij behaalde zijn bachelor in logistiek en economie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en zijn masters in international business en zijn MBA aan de Webster University in St. Louis. Hij heeft diverse boeken, artikelen en bijdragen aan boeken gepubliceerd.

De auteur is als parttime docent verbonden aan de Hogeschool InHolland, School of Economics te Den Haag. Daarnaast is hij als docent, bedrijfstrainer en gastspreker actief bij de Wissenschaftliche Hochschule für Unternehmensführung (WHU) te Vallendar, Duitsland; het executive MBA programma van de Kellogg School of Management te Vallendar, Duitsland; het supply management-instituut van de European Business School (EBS) te Wiesbaden, Duitsland; het MBA-programma van de Düsseldorf Business School van de Heinrich Heine Universität in Düsseldorf, Duitsland; en de Arnhem Business School van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Leverbare boeken van deze auteur:

 

flash image news produce