Michael R. Solomon

Michael R. Solomon, Ph.D., werkt sinds 2006 aan de Haub School of Business van Saint Joseph's University in Philadelphia als hoogleraar marketing. Van 1995 tot 2006 was hij hoogleraar human sciences of consumer behavior aan Auburn University. Daarvoor was hij hoofd van het department of marketing van de School of Business aan Rutgers University, New Brunswick, New Jersey.

Het onderzoek van Michael Solomon concentreert zich op consumentengedrag en lifestyle, branding, de symbolische aspecten van producten, de psychologie van mode en image, dienstenmarketing en de ontwikkeling van visueel georiŽnteerde online onderzoeksmethodologieŽn.

Momenteel zit hij in de redacties van de Journal of consumer behaviour, de European business review en de Journal of retailing en hij heeft zes jaar in het bestuur gezeten van de Academy of Marketing Science.

Solomon verschijnt regelmatig op televisie en radio, in shows als The today show, Good morning America, Channel one, The Wall Street Journal radio network en National public radio waarin hij consumentengedrag- en marketingkwesties bespreekt.

Leverbare boeken van deze auteur:

 

flash image news produce