Jeroen Horlings

Introductie
Jeroen Horlings is zelfstandig ondernemer, freelance IT journalist, semi-professioneel fotograaf en website-ontwikkelaar. Hij heeft een gezonde interesse in alles wat zich digitaal noemt, met technologie te maken heeft of een link heeft met computers. Hij schrijft voor een tiental bladen, waaronder Computer Idee, Computer!Totaal, Computable, Zoom en PC Active.

Werkzaamheden
Hij schrijft voor een tiental bladen, variŽrend van typische consumententijdschriften tot pure journalistiek. Zijn specialiteiten zijn achtergrondverhalen over technologie, praktische artikelen over software en hardware en product tests. Maar ook diepgaande interviews, verslaggeving en fotografie combineert hij graaf met het schrijfwerk. In het verleden heeft hij gewerkt als redacteur bij een tijdschriftenuitgeverij, eindredacteur bij een tv programma, als pr consultant de pers aangeschreven en als docent informaticalessen gegeven.

Overige publicaties
Honderden artikelen in verschillende bladen, vele boeken (bij Pearson Education) en een groot aantal internetpublicaties.

Leverbare boeken van deze auteur:

 

flash image news produce