Bedrijven

Wat kan Pearson Benelux u bieden?

 

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een (digitaal) boek of product over een specifiek onderwerp, dan kunt u op www.pearsonzakelijk.nl alle Nederlands- en Engelstalige uitgaven zoeken, vinden en bestellen. U kunt ook contact met ons opnemen om persoonlijk advies in te winnen.

 

Afname van grote aantallen

Bent u ge´nteresseerd in afname van grotere aantallen van een bepaalde uitgave, dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden. Voor meer details kunt u contact met ons opnemen.

 

Gebruik van onze boeken bij uw seminar, (bedrijfs)training, opleiding of congres

Wilt u vanuit uw functie van docent of trainer beoordelen of een uitgave geschikt is voor toepassing in uw seminar, bedrijfstraining, opleiding of congres, dan kunt u gratis een beoordelingsexemplaar aanvragen via onze marketingafdeling. Bent u docent in het reguliere onderwijs (hoger onderwijs en universiteit), vraag dan uw beoordelingsexemplaar aan via het daarvoor bestemde formulier.

 

Uitgaven op maat

Bent u op zoek naar een origineel, nuttig of leuk relatiegeschenk of cadeau voor uw personeel? Of wilt u van een van onze uitgaven een eigen bedrijfseditie maken? Bij ons kunt u ook een persoonlijke touch aan een boek meegeven. Enkele voorbeelden:

  • onze uitgaven kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo;
  • een boekomslag kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van uw organisatie;
  • een boek kan worden voorzien van uw eigen voorwoord of een extra (door u aan te leveren) hoofdstuk.

 

Ook andere persoonlijke wensen zijn altijd bespreekbaar. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden, neem dan contact met ons op.

 

Auteurs als gastsprekers

Veel van onze nationale en internationale auteurs zijn vooraanstaande en inspirerende professionals op diverse vakgebieden. Daarnaast zijn zij vaak veelgevraagd gastspreker of docent. Ook uw organisatie kan onze auteurs uitnodigen als gastspreker voor congressen, workshops, conferenties en incompany trainingen of seminars. Graag bemiddelen wij in deze gevallen voor u.

flash image news produce