Algemene voorwaarden


Privacy

De door u ingevoerde gegevens op onze website zullen alleen gebruikt worden om uw bestelling uit te voeren en u te informeren over de status van de bestelling. Deze informatie wordt niet aan derden verkocht. Mocht u op de hoogte willen blijven van de nieuwe uitgaven van Pearson Education Benelux, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief op onze site.

Wij controleren de door u ingevoerde gegevens. Mochten deze gegevens niet correct zijn, dan behouden wij het recht uw bestelling niet uit te voeren. U ontvangt hierover bericht per e-mail.


Prijzen

De prijzen die op onze site vermeld staan zijn in euroís, inclusief 6% BTW en exclusief verzendkosten. Door eventuele prijswijzigingen en/of fouten zijn vermelde prijzen onder voorbehoud. Bij prijswijzigingen groter dan 15% heeft u te allen tijde recht om uw bestelling te retourneren.

Bestellimiet

U kunt per bestelling maximaal 10 exemplaren bestellen. Per titel geldt een bestellimiet van maximaal 5 exemplaren. Wilt u meer boeken bestellen, neemt u dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)20 5755800. Zij helpen u graag verder.

Verzendkosten

Wij rekenen een bijdrage in de verzendkosten van Ä 2,50 per bestelling ongeacht het aantal door u bestelde boeken.

Levertijd

De levertijden die vermeld worden op de site zijn slechts ter indicatie. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Indien een artikel niet voorradig is, ontvangt u daarover bericht.

Betaling

Voor leveringen binnen Nederland ontvangt u bij uw bestelling een factuur met een acceptgiro. Klanten in BelgiŽ en Luxemburg ontvangen bij de bestelling een factuur. Uw betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te zijn.

Levering

Wij leveren alleen binnen Nederland, BelgiŽ en Luxemburg. Neem voor leveringen buiten de Benelux contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)20 575 5800.

Retour

Indien de ontvangen boeken beschadigd zijn, dient u deze binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan kostenloos naar Pearson Education Benelux, Antwoordnummer 17178, 1000 TL Amsterdam. De boeken worden dan automatisch opnieuw aan u geleverd. Mocht u de gehele bestelling willen annuleren, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0)20 575 5800. Pas als u toestemming heeft van de afdeling klantenservice wordt de openstaande factuur geannuleerd.flash image news produce