Custom Publishing

Uw cursus verdient een boek op maat!

 

Altijd al uw eigen studieboek willen samenstellen?

Zou het geen uitkomst zijn als u uw lesboek op maat kunt maken? Een boek dat precies aansluit op uw cursus, met alleen informatie die relevant acht? Elke cursus is tenslotte uniek en verdient een boek dat perfect daarop aansluit. Pearson maakt dit voor u mogelijk met Custom Publishing: onze boek-op-maat-service.

 

De voordelen van Custom Publishing

 

Geen overbodig lesmateriaal

Het lesmateriaal komt precies overeen met de cursus zoals die wilt aanbieden. Uw studenten betalen dus alleen voor datgene wat ze ook daadwerkelijk gebruiken.

 

Al het lesmateriaal in n uitgave gebundeld

Studenten kopen het complete lesmateriaal in n keer. Geen aparte tocht meer naar de campusboekhandel, repro of bibliotheek; uw studenten zullen dus sneller bij de les zijn!

 

Grote keuze bij samenstelling lesmateriaal

Bij Pearson kunt u putten uit een grote hoeveelheid boeken en aanvullend digitaal materiaal, zowel in het Engels als in het Nederlands.

 

Ruime ervaring

Pearsons jarenlange ervaring met Custom Publishing garandeert een soepel ontwikkelings- en productietraject!

 

Met welke elementen kunt u uw eigen boek samenstellen?

U kunt voor uw cursus een studieboek op maat maken met behulp van de volgende bronnen:

  • Relevante hoofdstukken uit vrijwel alle Pearson-uitgaven, zowel Nederlands- als Engelstalig.
  • Uw eigen lesmateriaal (bijvoorbeeld casestudies, vragen, opdrachten, artikelen, PowerPoints).
  • Online extras, zoals Pearson-leeromgevingen of uw eigen digitale aanvullingen (casestudies, vragen, opdrachten, artikelen, links en toetsen).
  • Engelstalige artikelen en casestudies uit de Pearson-database, met ruim 200.000 documenten, afkomstig van onder meer Harvard Business School, Darwin Business Publishing en Ivey Business School.
  • Relevante hoofdstukken of artikelen van andere uitgevers, indien Pearson de rechten hiervoor kan regelen.

 

De ontwikkeling van uw boek op maat in zes stappen

Persoonlijke samenwerking is volgens ons de beste manier om een boek op maat te maken. U wordt dan ook tijdens het ontwikkelingsproces van uw publicatie begeleid door uw eigen consultant en een Custom Publishing-uitgever.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over Custom Publishing of wilt u een Custom-project in werking zetten, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. U kunt zich richten tot uw consultant of tot Dirk Verweij, uitgever Custom Publishing.

flash image news produce