Excel 2010 - de basis

Ward van der Put | € 20,95 | 252 pagina’s | 978 90 430 2091 9

In dit boek maakt u uitgebreid kennis met de belangrijkste mogelijkheden van Excel 2010. U leert alle basisvaardigheden om snel en eenvoudig uw administratie op orde te krijgen. De stapsgewijze oefeningen maken u vertrouwd met de meest voorkomende functies en mogelijkheden van Excel. Ook de interface van het programma komt natuurlijk aan bod. Als extraatje kunnen alle voorbeeldbestanden gratis gedownload worden.

Een greep uit de inhoud: nieuwe werkbladen opzetten - gegevens invoeren en bewerken - fouten opsporen - werken met formules en functies - werkbladen opmaken en afdrukken - grafieken maken - eenvoudige databases opzetten - gegevens sorteren en filteren - rekenen met datums en tijden - doelzoeken - en nog veel meer

Over de auteur: Ward van der Put is auteur en co-auteur van meer dan veertig computerboeken over uiteenlopende onderwerpen, waaronder Windows, Office en PHP. Hij is oprichter van WinBooks, een bureau dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van softwaredocumentatie.

Voor dit boek zijn de volgende bronbestanden of extra’s te downloaden:
Zippakket: Het onderstaande zippakket bevat voorbeelddatabases die in het boek aan bod komen.
Voorbeeld- en oefenbestanden (ZIP | 254 kB)