Nieuwe auteurs

Hebt u een goed idee?
Wilt u graag een boek schrijven voor deze serie of hebt u al een ruw manuscript op de plank liggen dat goed in deze serie zou passen? Dan horen wij graag van u. We zijn namelijk altijd op zoek naar goede auteurs of ideeën. Controleer wel eerst even of er niet al een boek over dat onderwerp in deze serie is verschenen of wordt aangekondigd.

Contact opnemen
Bestaat een vergelijkbaar boek in deze serie nog niet, neem dan contact op met de uitgever voor computerboeken John Numan. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 020 - 5755 863 of +31 (0) 20 5755 863 wanneer u bijvoorbeeld vanuit België belt. U kunt ook een e-mailbericht met een gedetailleerde beschrijving van uw voorstel sturen naar john.numan@pearson.com

Wat willen wij graag weten?
Om een boekvoorstel goed te kunnen beoordelen, willen we graag meer weten over het onderwerp, een beschrijving van de inhoud (of een voorlopige inhoudsopgave), de doelgroep en de beoogde aanpak. Vanzelfsprekend moeten manuscripten voor deze serie uiteindelijk ook voldoen aan de richtlijnen die voor deze serie gelden. Indien mogelijk is een voorbeeldhoofdstuk ook welkom, bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de schrijfstijl en na te gaan of de gekozen aanpak in de serie zou passen.

Pearson Benelux
Vossiusstraat 54-55
1071 AK Amsterdam
Postbus 75598
1070 AN Amsterdam
Nederland