Pearson - Always Learning

 

Pearson ‘the Learning company’ is een begrip op scholen, hogescholen en universiteiten wereldwijd. We weten echter dat leren niet ophoudt bij het behalen van dat ene diploma. Je hele leven moet je jezelf blijven ontwikkelen – of je nu na je basisopleiding een vervolgopleiding gaat doen, zorgt dat je bijblijft op je vakgebied door het lezen van een van onze vele managementboeken, je horizon verbreedt door een andere taal te leren, of je creativiteit ontplooit door aan de slag te gaan met fotobewerking.

 

Onze ambitie is duidelijk: het streven jezelf te ontplooien vormt het hart van ons bedrijf en onze producten. Always Learning.

 

Pearson Foundation

‘Always Learning’ vormt de kern van onze organisatie. Bij Pearson staan we er ook bij stil dat miljoenen mensen in deze wereld niet in de gelegenheid zijn om voldoende onderwijs te genieten. Daarvoor is de Pearson Foundation opgericht. Dat is de charitatieve divisie van Pearson. De Pearson Foundation stimuleert mensen wereldwijd te leren door literatuur en lesmethoden te promoten en oplossingen te bieden voor educatieve problemen waarmee miljoenen mensen vandaag de dag te maken hebben. Door samen te werken met vooraanstaande non-profitorganisaties levert de Pearson Foundation ondersteuning op het gebied van uitgaven, financiën en organisatie.

flash image news produce