Ons mailingbeleid, inschrijven en uitschrijven

Ons beleid

Op basis van door u doorgegeven persoonsgegevens (bijvoorbeeld via onze consultants en het aanvraagformulier voor beoordelingsexemplaren) en cursusinformatie houden wij u zo gericht mogelijk op de hoogte van nieuwe uitgaven en herzieningen. Dit gebeurt meestal via e-mail en in mindere mate door brochures of flyers via de post. Daarnaast vragen wij u om feedback nadat wij u een beoordelingsexemplaar hebben toegestuurd.

 

Opgeven voor onze mailingen

Bent u nog niet in ons mailingbestand opgenomen, maar wilt u wel op de hoogte worden gehouden, stuur dan een e-mail met de volgende gegevens naar docent@pearson.com en het verzoek tot opname in onze database.

 

  • Geslacht (m/v), voornaam/voorletters en achternaam
  • Hogeschool of universiteit (inclusief locatie)
  • Faculteit en/of studierichting
  • De door u gedoceerde cursus (naam, aanvangsdatum en duur cursus, aantal deelnemende studenten)
  • Het huidige boek dat u gebruikt (titel + auteurs)

 

Wilt u rekening houden met het volgende?

Indien u meerdere cursussen doceert, verzoeken wij u om de gegevens steeds per cursus door te geven.

Wij vragen zoveel details omdat dit de enige manier is waarop wij uw verzoek kunnen verwerken en u zo gericht mogelijk kunnen informeren. Zo voorkomen wij ook dat wij u benaderen voor uitgaven die buiten uw interessegebied(en) liggen.

U geeft zich hierbij op voor mailingen over zowel Nederlands- als Engelstalige producten. Helaas kunnen wij hierin geen onderscheid aanbrengen.

 

HBO Plaza

Docenten in het hoger onderwijs kunnen zich behalve voor ons mailingbestand opgeven bij HBO Plaza. Pearson Benelux maakt, naast zijn eigen database, tevens gebruik van deze gegevens.

 

Afmelden voor onze mailingen

Stelt u geen prijs (meer) op onze berichten? Stuur dan een bericht naar onze Docentenservice met uw naam en e-mailadres, waarbij u aangeeft dat u geen mailingen meer wenst te ontvangen. Wij zullen u dan niet meer benaderen.

 

Wilt u rekening houden met het volgende?

Omdat mailingbestanden soms enige tijd van tevoren worden gegenereerd, kan het zijn dat u na uw afmelding nog een enkele mailing ontvangt.

Indien u zich eveneens bij HBO Plaza hebt geregistreerd, dient u zich daar apart uit te schrijven.

U schrijft zich uit voor mailingen voor zowel Nederlands- als Engelstalige producten; helaas kunnen wij hierin geen onderscheid maken.

flash image news produce