Titelinformatie

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken, 2e editie

 

Noortje van Glabbeek

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken voorziet in de behoefte aan een standaard voor het opzetten, uitvoeren, afronden, begeleiden en beoordelen van onderzoek en projectwerk.

Het boek is een alfabetisch naslagwerk. Het bevat een uitgebreide verzameling relevante begrippen op het gebied van onderzoek, communicatie, de verwerving van studievaardigheden en studieloopbaancoching. De begrippen worden niet alleen verklaard, maar ook toegelicht door middel van voorbeelden, plannen van aanpak en verwijzingen naar andere begrippen.

Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is geschreven voor studenten en docenten binnen het hoger onderwijs. Het boek biedt studenten een handreiking bij de aanpak van opdrachten en het opleveren van steeds betere kwaliteit producten. Bovendien helpt het boek de student efficiŽnter en effectiever studeren. Docenten kunnen het boek gebruiken als richtlijn bij het ontwikkelen van opdrachten, het begeleiden van het leerproces en het beoordelen van de prestaties van hun studenten.

Doelgroep
Succesvol studeren, communiceren en onderzoeken is geschikt voor studenten van alle opleidingen binnen het hoger onderwijs.

Verkorte inhoudsopgave
Voorwoord
Verantwoording begrippen
Over de auteur
Alfabetische lijst van lemma's
Bronnen
Index

Over de auteur
Noortje van Glabbeek was jarenlang docent communicatieve vaardigheden en is sinds enkele jaren beleidsmedewerker onderwijsontwikkeling bij de Dienst Onderwijs van Hogeschool Zeeland. Daarnaast verzorgde zij als zelfstandig trainer cursussen en workshops in het bedrijfsleven. Zij begeleidt op Hogeschool Zeeland docententeams van nieuwe en bestaande opleidingen bij innovatie- en accreditatietrajecten.

Gerelateerde uitgaven
Je diploma in 100 pagina's door Joep van Agteren en Sasha Fayek Ramadan
Skill Sheets door Rob van Tulder
Studieloopbaanontwikkeling-beroepsgeschikt door Monique Dankers-van der Spek

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043023283
  • 464 pagina's
  • Paperback
  • 05-01-2012
  • € 30.95 (incl. BTW)


flash image news produce