Titelinformatie

Moderne industriŽle productie, 2e editie (incl. XTRA)

 

Jo van de Put

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Om optimaal te kunnen produceren is een gedegen kennis van diverse productietechnieken noodzakelijk. Behalve kennis van de techniek, is ook begrip van wat er zich tijdens het productieproces afspeelt belangrijk. Moderne industriŽle productie biedt, naast de basiskennis over productietechnieken, inzicht in de werkingsmechanismen van verschillende producten.

Het boek behandelt vrijwel alle nieuwe relevante productietechnieken voor staal en kunststof. Daarnaast komen aspecten aan bod die bij moderne industriŽle productie in toenemende mate een belangrijke rol spelen, zoals het kleiner worden van seriegroottes en toelaatbare toleranties.

Aan de hand van opdrachten, voorbeelden en fotoís en illustraties wordt de theorie inzichtelijk gemaakt. ĎDe rode draadí introduceert een product dat door het gehele boek als voorbeeld dient bij de verschillende productietechnieken.

Nieuw in deze editie
In editie van Moderne industriŽle productie is theorie toegevoegd over manarm produceren en vision. Daarnaast is de opmaak van het boek grondig herzien om de leesbaarheid te bevorderen. Dankzij Pearson XTRA met extra oefenmaterialen en verdieping op de theorie in het boek is het boek uitstekend geschikt ter voorbereiding van de lessen of voor zelfstudie.

Doelgroep
Studenten in het hoger onderwijs die een technische opleiding volgens, zoals werktuigbouwkunde, elektromechanica, autotechniek, industrieel ontwerpen en technische bedrijfskunde.

Verkorte inhoudsopgave
H1 De basis
H2 Vormgevingstechnieken
H3 Oppervlakte- en structuurveranderingtechnieken
H4 Verbindingstechnieken
H5 Fabricage van kleine series en nauwkeurige producten
H6 Samenstellen van onderdelen tot een goed en efficiŽnt samengesteld product
H7 Productie-inrichting

Pearson XTRA
Deze editie van Moderne industriŽle productie wordt versterkt met een code voor Pearson XTRA. Deze digitale leeromgeving biedt studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Algemene informatie vindt u op www.pearsonxtra.nl

Voor docenten zijn de volgende onderdelen beschikbaar: eText (de volledig digitale versie van het tekstboek, waarin u markeringen, notities en links kunt toevoegen en delen) PowerPoints en de uitwerkingen van de opdrachten in het boek.

Voor studenten zijn de onderdelen zowel voor zelfstudie als ter voorbereiding van lessen geschikt. Denk aan: eText (met eventuele eigen markeringen, notities en links of die van de docent), vragen, beeldbank, begrippentrainer, extra verdiepingsstof, links en animaties/videoís van productieprocessen en -technieken.

Over de auteur
Jo van de Put heeft vijfendertig jaar productie-ervaring in het bedrijfsleven. Sinds 1999 is hij bovendien van uit Syntens intensief betrokken bij allerlei publicaties rondom productietechnieken. Daarnaast adviseert hij (voornamelijk) productiebedrijven op zowel bedrijfskundig als technisch gebied en is hij auteur van het boek Succesvol produceren (2004) en Manarm produceren (2011).

Gerelateerde uitgaven
Dynamica door Russell Hibbeler
Statica door Russell Hibbeler
Sterkteleer door Russell Hibbeler
Materiaalkunde door Budinski & Budinski

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043024921
  • 328 pagina's
  • Paperback
  • 09-04-2013
  • € 56.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce