Titelinformatie

Brand Design, 5e editie met MyLab NL

Merkidentiteit in woord en beeld

 

Ruud Boer

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Sinds de introductie van dit boek in 2002 is Brand Design een begrip geworden in directiekamers en marketingopleidingen. Het bouwen en onderhouden van sterke merken kan niet zonder een relevante merkidentiteit, onderscheidende visuele identiteit en geloofwaardige merkuitingen.

Deze vijfde editie bouwt voort op het succes, met het Brand Design-model als basis. Met bondige theorie, nuttige modellen als de Merk-Wijzer en veel recente praktijkvoorbeelden. Aangevuld met een extra hoofdstuk over Brand Activation, een nieuw model om de Customer Journey in kaart te brengen en een ‘dubbele’ Fair Trade Original-case.

“De schrijfstijl is erg toegankelijk en zeer geschikt voor onze studenten.”
Jan-Chris Hullegie; docent Saxion University

“Fantastisch dat we binnen ons taalgebied een autoriteit hebben die ons zo treffend en praktisch toelicht hoe strategische marketingprincipes worden verbeeld.”
Luuk Ros; hoofdredacteur Tijdschrift voor Marketing

Doelgroep
Het boek Brand Design is geschreven voor iedereen die werkt met merken, daarvoor opgeleid wordt of gewoon geďnteresseerd is in de wereld van sterke merken. Het is vooral nuttig voor studenten in het hoger onderwijs die opleidingen volgen op het gebied van marketing, communicatie of vormgeving.

Verkorte inhoudsopgave
H1 Het merk
H2 Brand Design
H3 Merk identiteit
H4 Visuele identiteit
H5 Merkuitingen
H6 BrandActivation

MyLab | Nederlandstalig
MyLab is de digitale leeromgeving van Pearson. Hierin kunnen studenten oefenen met het studiemateriaal. Docenten kunnen hun lessen vooraf klaarzetten en studenten monitoren op hun voortgang.

MyLab voor studenten
MyLab biedt het volgende studiemateriaal voor studenten: eText (waarin je notities kunt maken, belangrijke zinnen markeren en theorie die je niet hoeft te besturen uit kunt zetten), vragen, een begrippentrainer en diverse checklists.

MyLab voor docenten
MyLab bevat het volgende docentenmateriaal: eText ( waarin u uw notities kunt delen met collega’s of studenten, belangrijke zinnen kunt markeren, en theorie die niet aan bod komt in de les uit kunt zetten) en Powerpoints.

Over de auteur
Ruud Boer RM is Register Marketeer en was als marketeer verantwoordelijke voor A-merken als Bols, Red Band, Venco, Reebok, Lu en Liga. Sinds 1998 is hij directeur en partner van de Bataafsche Teeken Maatschappij (BTM). Vanuit dit Rotterdamse Brand Designbureau helpt hij merken om te groeien vanuit inhoud én vormgeving. Hij is coauteur van het boek Als jij een merk zou zijn, geeft lezingen en workshops, was gastdocent bij de Tilburg University en is docent bij de SRM.

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043032315
  • 312 pagina's
  • Hardback
  • 17-04-2015
  • € 42.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce