Titelinformatie

Methoden en technieken van onderzoek, 7e editie met MyLab NL

 

Mark Saunders, Philip Lewis en Adrian Thornhill

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Methoden en technieken van onderzoek is een uitgebreide handleiding voor het opzetten, uitvoeren en uitwerken van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. De student wordt stap voor stap door het onderzoeksproces geleid.

De inhoud van deze zevende editie is geactualiseerd en naast kwalitatief en kwantitatief onderzoek is er nu ook aandacht voor toegepast onderzoek. De opmaak van het boek is verbeterd en overzichtelijker door het gebruik van een groter formaat.

Doelgroep
Dit boek is geschikt voor onderzoeksvakken in het hoger onderwijs.

Verkorte inhoudsopgave
H1 De betekenis van onderzoek
H2 Het onderzoeksonderwerp formuleren en verduidelijken
H3 Een literatuurstudie
H4 Een onderzoeksontwerp bepalen
H5 Toegang tot respondenten, data en onderzoeksethiek
H6 Secundaire data gebruiken
H7 Steekproeven trekken
H8 Primaire kwantitatieve data verzamelen
H9 Primaire kwalitatieve data verzamelen
H10 Kwantitatieve data analyseren
H11 Kwalitatieve data analyseren
H12 Je projectverslag schrijven en presenteren

MyLab | Nederlandstalig
MyLab is de digitale leeromgeving van Pearson. Hierin kunnen studenten oefenen met het studiemateriaal. Docenten kunnen hun lessen vooraf klaarzetten en hun studenten monitoren op hun voortgang.

MyLab voor studenten
MyLab biedt het volgende studiemateriaal voor studenten: eText (waarin je notities kunt maken, belangrijke zinnen markeren en theorie die je niet hoeft te bestuderen uit kunt zetten), begrippentrainer, opdrachten, toetsvragen, antwoorden, verdiepingsstof en checklists.

MyLab voor docenten
MyLab bevat het volgende docentenmateriaal: eText ( waarin u uw notities kunt delen met collega’s of uw studenten, belangrijke zinnen kunt markeren, en theorie die niet aan bod komt in de les uit kunt zetten), uitwerkingen en een docentenhandleiding.

Over de auteurs en bewerkers
Mark Saunders is werkzaam aan de Oxford Brooks University Business School. Philip Lewis en Adrian Thornhill zijn beiden verbonden aan Gloucestershire Business School, University of Gloucestershire. Alle drie geven ze onderwijs op het gebied van onderzoeksmethoden. De Nederlandstalige bewerking is tot stand gekomen in samenwerking met Marije Booij, Ad Borggreve, Arjen Booy en Schelte Beltman.

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043032612
  • 416 pagina's
  • Paperback
  • 15-07-2015
  • € 53.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce