Titelinformatie

Marketing: modellen en berekeningen, 2e editie (incl. XTRA)

 

Ton Borchert en Loes Vink

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Marketing: modellen en berekeningen geeft een overzicht van modellen en commerciŽle calculaties die een belangrijke rol spelen in marketing. Het boek volgt de structuur van het marketingplanningsproces. De onderwerpen worden op een heldere manier uitgelegd en geÔllustreerd met praktische voorbeelden en een doorlopende casus. Er wordt ruime aandacht besteed aan digitale marketing. Achter in het boek is een kernachtig overzicht opgenomen van de gebruiksmogelijkheden van alle behandelde modellen en berekeningen, dat kan helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Dit boek is geschikt voor studenten aan commerciŽle opleidingen in het hoger onderwijs. Het is een aanvulling op marketinginleidingen en kan gebruikt worden in verschillende leerjaren. Het boek is zeer geschikt voor afstudeerders. Ook professionals kunnen hun voordeel doen met deze praktische uitgave. Op de website www.pearsonxtra.nl is extra materiaal beschikbaar.

Verkorte Inhoudsopgave
H1 Interne analyse
H2 Externe analyse
H3 Strategie: van SWOT naar marketingplan
H4 Product/dienst
H5 Prijs
H6 Distributie
H7 Promotie
H8 Controle, evaluatie en bijsturing

Auteurs
Ton Borchert en Loes Vink hebben brede marketing praktijkervaring en zijn beiden werkzaam in het hoger beroepsonderwijs (respectievelijk Hogeschool Utrecht, HU Business School en Hotelschool The Hague).

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043033169
  • 320 pagina's
  • Paperback
  • 22-09-2014
  • € 35.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce