Titelinformatie

Trainen, 3e editie met MyLab NL

Een praktijkgids

 

Karin de Galan

 

 

Docentexemplaar aanvragen

In Trainen, een praktijkgids geeft Karin de Galan een overzicht van alle belangrijke aspecten van het trainervak. Van ontwerpen met de leercirkel van Kolb, trainersvaardigheden, rollenspellen begeleiden to de groepsprocessen van Levine - Karin combineert bekende modellen met haar eigen ervaring en maakt ze toepasbaar met haar heldere uitleg en een schat aan praktijkvoorbeelden.

Van voorgaande edities van Trainen, een praktijkgids zijn bijna 28.000 exemplaren verkocht. Het is de bestseller in trainingsland.

Nieuw in deze editie
In deze derde editie is de inhoud geactualiseerd. Daarnaast is veel verdiepend materiaal toegevoegd. In de digitale leeromgeving MyLab zijn negen video's beschikbaar, waarin de stof uit het boek kort wordt toegelicht. Bovendien vind je er checklisten, toetsvragen (meerkeuzevragen) en video-opnames waarin een trainer bijvoorbeeld een rollenspel begeleidt, een opdracht nabespreekt of ingaat op weerstand.

Verkorte inhoudsopgave
H1 Een goed programma
H2 Ontwerpen met Kolb
H3 Trainersvaardigheden
H4 Praktijksimulaties
H5 Groepsprocessen
H6 Jezelf als instrument

MyLab | Nederlandstalig
MyLab is de digitale leeromgeving van Pearson. Hierin kunnen studenten oefenen met het studiemateriaal. Docenten kunnen hun lessen vooraf klaarzetten en studenten monitoren op hun voortgang.

MyLab voor studenten
MyLab biedt het volgende studiemateriaal voor studenten: eText (waarin je notities kunt maken, belangrijke zinnen markeren en theorie die je niet hoeft te bestuderen uit kunt zetten), toetsvragen, video's, checklists en enkele bijlagen uit het boek.

MyLab voor docenten
MyLab bevat het volgende docentenmateriaal: eText ( zo kunt u notities delen, belangrijke zinnen markeren en theorie verbergen die niet bestudeerd dient te worden).

Over de auteur
Karin de Galan is specialist in het trainen van trainers. Haar bureau, de galan school voor training, is marktleider op dit gebied.

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043034005
  • 240 pagina's
  • Paperback
  • 29-06-2015
  • € 29.95 (incl. BTW)


flash image news produce