Titelinformatie

Online marketing, de essentie met MyLab NL

 

Nino Adamo en Geert Buskes

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Online marketing, de essentie speelt in op het steeds groter wordende belang van online marketing. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, contentmarketing, viral marketing en social media.

Omdat zowel de strategie achter online marketing als de uitvoering zeer belangrijk zijn, geeft dit studieboek een duidelijk overzicht van strategie tot actieplan. Hierbij is het boek verdeeld in vijf delen: Inleiding en trends, Online marktonderzoek, Online strategie, Middelenmix en Actieplan.

Door de praktische aanpak, heldere structuur, duidelijke stappen, behapbare omvang en aantrekkelijke vormgeving is Online marketing, de essentie zeer aansprekend voor studenten. Om dit nog extra kracht bij te zetten wordt er bij deze titel ook gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving.

Digitale leeromgeving
Bij Online marketing, de essentie hoort natuurlijk ook een sterke online component. Hier zullen studenten kunnen oefenen met verschillende tools die online marketing mogelijk maken. Daarnaast zal hier onder andere ook extra casu´stiek staan, waarmee de student een extra handvat geboden wordt om het geleerde in de praktijk te brengen.

Aangezien de wereld van de online marketing in hoog tempo blijft veranderen, zullen wij deze digitale leeromgeving ook continue aanpassen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo blijven zowel docenten als studenten helemaal up-to-date op het gebied van online marketing.

Doelgroep
Deze titel is geschikt voor studenten van alle opleidingen waarvan (online) marketing een onderdeel is, zowel in het eerste studiejaar als latere studiejaren. Daarnaast is deze titel geschikt voor iedereen die ge´nteresseerd is of zich meer wilt verdiepen in online marketing.

Verkorte inhoudsopgave (onder voorbehoud)
Deel 1 Inleiding en trends
H1 Inleiding
Deel 2 Online marktonderzoek
H2 Persona- en klantreisonderzoek
H3 Zoekwoord- en concurrentieonderzoek
Deel 3 Online strategie
H4 Online positionering en waardepropositie
H5 Concept en verdienmodellen
Deel 4 Middelenmix
H6 Online marketingtactieken
Meer bezoekers
H7 Zoekmachinemarketing
H8 Social media
H9 Branding en advertising
H10 Mobile marketing
H11 Viral marketing
Hogere conversie
H12 Conversieoptimalisatie
H13 Gebruiksvriendelijkheid
H14 Content
H15 Techniek en projectmanagement
Meer rendement
H16 Cijfers en statistieken
H17 E-mailmarketing
Deel 5 Actieplan
H18 Het online marketingplan

Over de auteurs
Nino Adamo is werkzaam bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen als docent marketing en daarnaast mede-eigenaar van een aantal online concepten (www.zoekdierenarts.nl en www.thuisvaccinatie.nl). Nino is ook examinator bij NIMA (e-marketing).
Geert Buskes heeft gewerkt als zzp'er/consultant/trainer/docent en heeft al sinds 2006 zijn eigen internetbedrijf (Effecty) gericht op strategisch online advies en ontwikkelt ook online marketingmateriaal in opdracht van ICM.

Gerelateerde titels
Principes van internetmarketing door Chaffey, Ellis-Chadwick, Broekhoff en Zweers

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043035101
  • 376 pagina's
  • Paperback
  • 30-04-2018
  • € 39.95 (incl. BTW)

Downloads

flash image news produce