Titelinformatie

Marketing, de essentie, 13e editie met MyLab NL

 

Philip Kotler en Gary Armstrong

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Topmarketeers hebben allemaal dezelfde missie: de klant centraal stellen in hun marketing. Hedendaagse marketing draait volledig om het creëren van klantwaarde en het opbouwen van winstgevende klantrelaties. Meer dan andere marketingboeken biedt Marketing, de essentie dit geïntegreerde kader van klantwaarde en klantrelaties op een heldere en bondige manier: in dit handzame, complete en goed gestructureerde boek komen de belangrijkste marketingprincipes aan bod. De aansprekende casuïstiek legt een verbinding met de dagelijkse praktijk.

Nieuw in deze editie
Deze geactualiseerde editie weerspiegelt de nieuwste trends in marketing en behandelt recente ontwikkelingen op het gebied van sociale media en andere mobiele en digitale technologieën. Nieuwe en aansprekende cases en praktijkvoorbeelden uit Nederland en Vlaanderen verduidelijken de theorie. Ook is de structuur van de hoofdstukken verbeterd; een ‘navigatiefiguur’ bij elk hoofdstuk biedt de student meer houvast in het complete marketingproces.

Doelgroep
Marketing, de essentie is geschreven als inleiding tot de marketing voor studenten in het hoger commercieel onderwijs. Daarnaast is het geschikt voor opleidingen waarin commercie geen hoofdrol speelt, terwijl de student wel inzicht dient te krijgen in dit vakgebied. Ook voor professionals in de marketing is deze actuele uitgave interessant.

Verkorte inhoudsopgave (onder voorbehoud)
Voorwoord
H1 Marketing
H2 Bedrijfs- en marketingstrategie
H3 De marketingomgeving
H4 Marktonderzoek
H5 Koopgedrag van consumenten en bedrijven
H6 Marktsegmentatie, doelgroepbepaling en positionering
H7 Producten, diensten en merkenstrategie
H8 Prijsbeleid
H9 Distributiebeleid
H10 Marketingcommunicatie
H11 Internationale marketing
H12 Maatschappelijk verantwoorde marketing
Bijlage 1: SWOT-analyse, confrontatiematrix, opties
Bijlage 2: Het marketingplan

MyLab | Nederlandstalig
MyLab is de digitale leeromgeving van Pearson. Hierin kunnen studenten oefenen met het studiemateriaal. Docenten kunnen hun lessen hier vooraf klaarzetten en studenten monitoren op hun voortgang. Op de MyLab portal is algemene informatie te vinden over deze studiewebsite.

MyLab voor studenten
MyLab biedt het volgende studiemateriaal voor studenten: een interactieve en met diverse media verrijkte eText (waarin je notities kunt maken, belangrijke zinnen markeren en theorie die je niet hoeft te bestuderen kunt uitzetten), een begrippentrainer, figuren en tabellen, toetsen, cases, en animaties.

MyLab voor docenten
MyLab bevat het volgende docentenmateriaal: een interactieve en met diverse media verrijkte eText (de volledig digitale versie van het tekstboek waarin u uw notities kunt delen met collega’s of studenten, belangrijke zinnen kunt markeren, en theorie die niet in uw les aan bod komt, kunt uitzetten), figuren en tabellen, extra opdrachten, uitwerkingen en PowerPoints.

Over de auteurs en bewerkers
Philip Kotler is een toonaangevende autoriteit op het gebied van marketing. Gary Armstrong is bekroond hoogleraar voor bachelorstudenten Bedrijfswetenschappen. De uitgebreide Nederlandstalige bewerking is verzorgd door Ton Borchert, hogeschooldocent Marketing aan de Hogeschool Utrecht, en Paul van der Hoek, hoofddocent Marketing aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Gerelateerde titels
Principes van marketing door Philip Kotler en Gary Armstrong
Marketing: modellen en berekeningen door Ton Borchert en Loes Vink
Het marketingplan door Marian Burk Wood

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043033954
  • 344 pagina's
  • Paperback
  • 03-06-2016
  • € 59.95 (incl. BTW)

Downloads

flash image news produce