Titelinformatie

Het ondernemingsplan

 

Lorraine Vesterink en Andrew David

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Dit boek is hèt stappenplan voor het schrijven van een ondernemingsplan dat de student daadwerkelijk aanzet tot ondernemen. Het ondernemingsplan geeft de student enerzijds handvaten om tot een sterk ondernemingsplan te komen, anderzijds laat het ook de creatieve kant van het ondernemen zien. Zo wordt de student door middel van opdrachten en interviews een spiegel voorgehouden om de ondernemer in zichzelf te ontdekken. Daarnaast wordt inzicht gegeven in de manier waarop verschillende ondernemers hun onderneming hebben opgezet. Het schrijven van een ondernemingsplan zal aan de hand van dit boek daarom geen gortdroge invuloefening zijn, maar een stimulans om de ondernemer in de student te laten ontwaken!

Doelgroep
Het ondernemingsplan is geschreven voor studenten in het hoger economisch onderwijs en voor iedereen die een onderneming op wil zetten.

Verkorte inhoudsopgave
H0 Inleidend hoofdstuk: Ondernemen
H1 De ondernemer
H2 Marketing
H3 Personeel en Organisatie
H4 Financiën
H5 Haalbaarheid
H6 Conclusie ondernemingsplan

Supplementen
Op de website www.pearson.nl/vesterink komt aanvullend materiaal beschikbaar.

Over de auteurs
Lorraine Vesterink adviseert en traint ruim twaalf jaar ondernemers, bedrijven en scholen. Ze is eigenaar van De Unieke Ondernemer en De Ondernemersgame en auteur van Ondernemen moet je doen. Andrew David is auteur van Skills - adviseren en eigenaar van H4 organisatie, training, advies. Hij adviseert, doceert, coacht en traint ondernemers en studenten op het gebied van ondernemersvaardigheden. Daarnaast ontwikkelt hij regelmatig verschillende ondernemingsmodules voor het centrum van ondernemerschap aan de HAN en de Hogeschool Utrecht.

Gerelateerde titel
Ondernemen door Ronald Mulder & Ritzo ten Cate

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043022491
  • 216 pagina's
  • Paperback
  • 03-04-2012
  • € 26.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce