Titelinformatie

Logistiek, 2e editie (incl. XTRA)

 

Walther Ploos van Amstel

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Dit boek behandelt de basis van het vakgebied logistiek. De integrale supply chain vormt het uitgangspunt, maar andere gerelateerde bedrijfsprocessen zoals marketing, ICT en HRM worden niet vergeten. Verder komen actuele ontwikkelingen in het vakgebied aan de orde, zoals globalisering, duurzaamheid, veiligheid, innovaties en de meest recente ICT-ontwikkelingen.

Deze tweede editie van Logistiek is volledig geactualiseerd. De opbouw is aangepast, zodat deze nog beter aansluit bij het onderwijsprogramma van doorgaans zeven weken. De didactische elementen uit de eerste editie zijn veelal behouden en dragen bij aan de leesbaarheid van het boek. Tenslotte is een heel belangrijke aanvulling bij deze editie Pearson XTRA. Via een uitgebreid aanbod van divers aanvullend digitaal materiaal, is er gelegenheid om actief met de stof aan de gang te gaan.

Doelgroep
Logistiek is bedoeld voor studenten in het hoger economisch onderwijs.

Verkorte inhoudsopgave
Deel 1 Wat is logistiek
H1 Het ogistieke concept
H2 Logistiek tussen klanten en leveranciers
Deel 2 Hoe is een goederenstroom opgebouwd
H3 Hoe richt je de keten in?
Deel 3 Hoe organiseer je de logistiek
H4 Planning en besturing van de keten
H5 Voorraadbeheer
H6 ICT en organisatie
Deel 4 Een duurzame logistiek
H7 Logistiek en maatschappij

Pearson XTRA
Logistiek wordt versterkt met Pearson XTRA. Deze digitale leeromgeving biedt studie- en lesmateriaal voor zowel studenten als docenten. Algemene informatie vindt u op www.pearsonxtra.nl.

Voor docenten komen de volgende onderdelen beschikbaar: eText (de volledig digitale versie van het tekstboek, waarin u markeringen, notities en links kunt toevoegen en delen), powerpoints met docentenhandleiding, uitwerkingen van de vragen en cases.

Voor studenten zijn de onderdelen zowel voor zelfstudie als ter voorbereiding van lessen geschikt. Denk aan: eText (met eventuele markeringen, notities en links van jezelf of de docent), beeldbank, begrippentrainer, cases met inzichtvragen en meerkeuzevragen.

Over de auteur
Walther Ploos van Amstel is hoogleraar logistiek aan de Nederlandse Defensie Academie in Breda. Tevens doceert hij als gastdocent regelmatig op vele universiteiten in Nederland, waaronder op Nyenrode. Hij heeft al een aantal succesvolle studieboeken over logistiek op zijn naam staan.

Gerelateerde titels
Verkoop en verkoopmanagement door Jobber
Inkoop door Streefkerk

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043027021
  • 248 pagina's
  • Paperback
  • 17-07-2014
  • € 54.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce