Titelinformatie

Het social media modellenboek

 

Bart van der Kooi

Social media is geen hype meer, maar onderdeel van de maatschappij. Het Social Media Modellenboek brengt alle facetten van deze dynamische media in kaart. Het geeft een helder overzicht van de belangrijkste modellen en tools voor hoe social media ingebed kunnen worden binnen organisaties.

Dit praktische naslagwerk omvat modellen die fases benoemen in de ontwikkeling van organisaties, die een leidraad vormen bij het implementeren van een strategie en modellen die de focus bepalen van organisaties richting social media gebruikers. Maar ook modellen die de verschillende groepen gebruikers op de sociale kanalen categoriseert, die het complete social media landschap in kaart brengen en die helpen de return-on-investment van social media vast te stellen.

Over de auteur
Bart van der Kooi is werkzaam als social media consultant bij strategisch online marketingbureau ClickQ. Hij houdt zich bezig met het inspelen op vraagstukken die bij klanten leven, bedenkt creatieve concepten en adviseert over social media op strategisch vlak.

Verkorte inhoudsopgave
H1 Volwassenheid & Adoptie
H2 Implementatie & Strategie
H3 Focus & Benadering
H4 Weergave & Doelgroep
H5 Meten en ROI
H6 Kanalen en platformen

www.socialmediamodellen.nl

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043030786
  • 224 pagina's
  • Paperback
  • 07-02-2014
  • € 29.95 (incl. BTW)

Downloads

flash image news produce