Titelinformatie

Management en Organisatie met MyLab NL

 

Fred Rorink en Burcu Öztürk

 

 

Docentexemplaar aanvragen

Het vakgebied management en organisatie is voortdurend in beweging door ontwikkelingen op sociaal-maatschappelijk en technologisch gebied over de hele wereld. Het boek Management en Organisatie is geschreven om beginnende studenten een duidelijke structuur en opbouw te bieden van het vakgebied. De samenhang tussen de verschillende onderwerpen staat daarbij centraal.

Het boek is geschreven aan de hand van een nieuw en omvattend model. In het model worden zes deelgebieden, strategie, management, structuur, cultuur, processen en medewerkers, onderscheiden, met organiseren als de verbindende factor. Het model werkt als een heldere rode draad die de student de noodzakelijke samenhang toont tussen de vele begripen en relaties op het brede M&O-terrein.

Management en Organisatie biedt met zijn levendige, informatieve en toegankelijke schrijfstijl een duidelijk en bondig alternatief voor de ‘zwaardere’ boeken over M&O. De bijbehorende MyLab biedt daarnaast aanvullend studiemateriaal voor studenten om te oefenen met de theorie.

Doelgroep
Eerste- en tweedejaarstudenten in het hogere economische onderwijs.

Verkorte inhoudsopgave
H1 Introductie van Management & Organisatie
H2 Strategie
H3 Management: taken
H4 Management: leidinggeven en besluitvorming
H5 Structuur: organisatie-indeling
H6 Structuur: taakverdeling en samenwerking
H7 Cultuur
H8 Processen: inrichten en besturen
H9 Processen: verbeteren
H10 Medewerkers

MyLab | Nederlandstalig
MyLab is de digitale leeromgeving van Pearson. Hierin kunnen studenten oefenen met het studiemateriaal. Docenten kunnen hun lessen vooraf klaarzetten en studenten monitoren op hun voortgang.

MyLab voor studenten
MyLab biedt het volgende studiemateriaal voor studenten: eText (waarin je notities kunt maken, belangrijke zinnen markeren en theorie die je niet hoeft te bestuderen uit kunt zetten), begrippentrainer, meerkeuzevragen, antwoorden op de oefenvragen uit het boek, cases met antwoorden en figuren en tabellen.

MyLab voor docenten
MyLab bevat het volgende docentenmateriaal: eText ( waarin u uw notities kunt delen met collega’s of studenten, belangrijke zinnen kunt markeren, en theorie die niet aan bod komt in de les uit kunt zetten), teamoefeningen, tentamenvragen met uitwerkingen, een docentenhandleiding en Powerpointpresentaties per hoofdstuk.

Over de auteurs
Fred Rorink is hoofddocent bedrijfskunde aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Hij studeerde aan de Hogere Technische School voor de confectie, specialisatie Management & Organisatie. In zijn loopbaan heeft hij diverse directie- en managementfuncties bekleed in zowel de profit als de non-profit sector. Burcu Öztürk is onderzoeker en docent bedrijfskunde aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Ze heeft International Business en Management Studies gestudeerd en daarna aan Universiteit Nyenrode een master Bedrijfskunde afgerond. Ze studeerde af op het efficiënt en effectief inrichten van het zorgproces door optimalisatie van klantlogistiek.

flash image news produce

Titelgegevens

  • ISBN 9789043032506
  • 400 pagina's
  • Paperback
  • 16-04-2015
  • € 56.95 (incl. BTW)


Downloads

flash image news produce