www.pearsonzakelijk.nl onze website

www.pearsonzakelijk.nl is speciaal bestemd voor de zakelijke markt (boekhandels, overige verkoopkanalen en zakelijke accounts zoals bedrijven). U vindt hier het Engels- en Nederlandstalige boekenaanbod van Pearson. Via het Pearson Benelux online bestel- en zoeksysteem voor de zakelijke markt kunt u de gewenste titels opzoeken, bestellen en uw account inzien op verschillende niveaus, waaronder orders, backorders en betalingen.

 

Bestaande verkopers

Bent u al klant bij Pearson Benelux, maar hebt u nog geen account bij ons online bestel- en zoeksysteem, ga dan naar www.pearsonzakelijk.nl en vul het accountaanvraagformulier in. Met problemen of vragen bij het aanvragen van uw account kunt u contact opnemen met de afdeling Klantenservice van Pearson Benelux.

 

Nieuwe wederverkoper?

Hebt u na het inzien van onze online catalogus interesse in opname van onze producten in uw assortiment, dan kunt u via www.pearsonzakelijk.nl een aanvraagformulier indienen om een account te openen. Na opening van uw account krijgt u toegang om titels te zoeken en bestellingen te plaatsen. Met vragen over www.pearsonzakelijk.nl kunt u contact opnemen met onze Klantenservice

flash image news produce

Downloads


 

Titelbestanden

 

Uitverkochte titels
flash image news produce