Vacatures

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 


 

Voor onze afdeling Sales hoger onderwijs zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

 

 


 

Stageplaats Mediaproducer/-editor hoger onderwijs

5 dagen per week (37,5 uur), 22 weken


We zijn op zoek naar een enthousiaste student die wil werken op het raakvlak van onderwijs en technologie. We vragen een zelfstandige en (pro-)actieve werkhouding en een hoog probleemoplossend vermogen. Een creatieve geest die onder druk kan presteren en niet bang is om buiten bestaande kaders te denken. In ruil daarvoor helpen wij jou graag om te leren hoe je ideeŽn omzet in gerichte concepten en producten.

 

Je loopt stage op de media-afdeling van de business unit hoger onderwijs. De media-afdeling bestaat momenteel uit 2 personen: een media publisher en een media producer/editor. Daarnaast werk je samen met onze 4 desk editors en 3 acquisition editors. Je wordt aan de hand van een aantal specifieke mediaprojecten stap voor stap begeleid in je werkzaamheden als mediaproducer/-editor. Daarbij leer je:

  • nadenken over uitbreiding en verbetering van ons digitale portfolio;
  • uitwerken van klantbehoeften in concept designs;
  • software-ontwikkeling plannen, aansturen en in productie nemen;
  • hoe je mbv een CMS content beschikbaar maakt voor ePublishing (websites, leerplatforms, apps, etc);
  • bijhouden van planning en kosten;
  • aansturen van en onderhandelen met freelancers en externe leveranciers/partijen;
  • controleren van de content op kwaliteit en functionaliteit.

 

Je krijgt de verantwoordelijkheid over een aantal mediaprojecten. Daarnaast denk je mee over manieren om het onderwijs te verrijken met nieuwe ideeŽn en initiatieven. Je overlegt daarvoor frequent met de uitgever en redacteur. Je leert een idee omzetten in een plan van aanpak en werkt vervolgens samen met diverse partijen om digitale producten te ontwikkelen.

 

Stageplaatsen starten in februari en september van elk jaar. Voor meer informatie, neem contact op met: martijn.laman@pearson.com

 

Susanna van Wandelen (HvA) over haar stage bij Pearson:

 

ďBij Pearson heb ik als volwaardig productielid mee kunnen draaien, waardoor ik veel heb gezien en geleerd. Collega's zijn erg enthousiast en gezellig, zo lunchen we elke dag met zijn allen, en de afdeling betrekt je goed bij alle werkzaamheden. Je krijgt veel ruimte en vrijheid, maar er wordt altijd met je meegedacht en je krijgt een goede begeleiding. Andersom staan zij ook altijd open voor vragen en ideeŽn van de stagiair. Ik heb hier vooral een heel gezellige en leerzame stage gehad.Ē

 

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:

 

Pearson Benelux

t.a.v. HR Manager

Postbus 75998

1070 AN AMSTERDAM

E: recruitment.peb@pearson.com

flash image news produce